Home / Поради / Іноземці: міфи і реальність

Іноземці: міфи і реальність

Іноземці, як потенційні чоловіки, бажані. Хочете вийти заміж за іноземця , але чули багато страшних міфів про чоловіків з далеких країн? Сьогодні ми допоможемо вам розвіяти ілюзії та подивитися на “Замуж за рубеж” по-новому.


Іноземці дуже прагматичні, особливо німці та англійці.

Іноземці дуже прагматичні, особливо німці і англійці.

Це, безумовно, питання ментальності іноземців: вони не звикли кидатися грошима. Іноземні громадяни хочуть чітко знати, за що вони платять. Безумовно, вони дуже точно порівнюють свої можливості зі своїми бажаннями. Це й дозволяє їм жити в повній гармонії з навколишнім світом. Якщо фінансові можливості не дозволяють іноземцю задовольняти повною мірою свої потреби, він просто ставить нову мету. Та, звичайно, розробляє план дій для здійснення цієї мети. Прагматизм ? Ні, це швидше за діловий підхід до життя, що дозволяє уникнути непотрібних переживань і розчарувань.

 

Чоловіки-іноземці менш емоційні, а їх образ мислення кардинально відрізняється від нашого.

Чоловіки-іноземці менш емоційні, а їх образ мислення кардинально відрізняється від нашого.

Це абсолютний міф! Емоційність і мислення людини не залежать від країни, в якій він живе. Безумовно, іноземці такі ж люди, як і ми, просто звикли до іншого способу життя. Чоловіки з Європи, Америки чи Канади також мріють про любов і романтику у відносинах.

Безумовно, існують загальні риси, які притаманні кожній нації. Кожна з країн Європи має свої культурні традиції та відмінні риси. Цим пояснюються відмінності в зовнішності європейських чоловіків, а також різне ставлення до життя і манера спілкування. Німці, наприклад, освічені, виховані і відрізняються непоганим почуттям гумору. Якщо німець полюбить, то він багато на що здатний. Чоловіки французи володіють певним шармом, в більшості своїй – освічені, вміють добре готувати, і розбираються у винах. Італійці експресивні, їх відрізняє манера голосно говорити та при цьому жестикулювати. Їх прагнення до експериментів і всього нового, безсумнівно, не дозволить супутниці нудьгувати. Головні риси, що характеризують американських чоловіків: відкритість, допитливість і прагнення до пізнання. Менталітет австралійців дуже близький нашому.

 

Американські чоловіки, в своїй більшості, схильні до огрядності і ожиріння.

Американські чоловіки, в своїй більшості, схильні до огрядності і ожиріння.

В даному питанні все індивідуально і залежить від особливостей організму. Американці навпаки пропагують здоровий і активний спосіб життя. А головне, вони дуже люблять подорожувати, проводити багато часу на свіжому повітрі, а також вважають за краще здорову їжу фастфуду.

 

Великий відсоток шлюбів з іноземцями закінчується сексуальним рабством.

Великий відсоток шлюбів з іноземцями закінчується сексуальним рабством.

Від таких сумних моментів не застраховані лише ті дівчата, які ризикують знайомитися через маловідомі сайти знайомств з сумнівною репутацією.

Цивілізований світ давно перейшов на професійний пошук. Наприклад, в Європі та Америці за свої послуги шлюбні агентства стягують досить солідну плату – від 1,5 до 4 тисяч євро. У свою чергу, вони гарантують клієнтам комфорт і безпеку, страхуючи від випадків шахрайства.

Наше шлюбне агентство “Замуж за рубеж” вже багато років співпрацює тільки з перевіреними сайтами знайомств. На цих сайтах реєструють чоловіків тільки з економічно розвинених країн, а безпосередньо під час реєстрації перевіряють їхні документи.

 

Дівчині за 30 з дитиною складно знайти за кордоном гідну партію та влаштувати своє особисте життя.

Іноземці. Дівчині за 30 з дитиною складно знайти за кордоном гідну партію та влаштувати своє особисте життя.

Абсолютний міф! І в Європі, і в Америці чоловік, який бере в дружини жінку з дитиною, несе за неї таку ж відповідальність, як і за власних дітей. Тому ситуація, коли жінка, вже маючи дитину, виходить заміж, а потім народжує в шлюбі ще дітей, за кордоном – не рідкість. При цьому чоловік не ділить своїх і чужих дітей. Всі отримують в рівній мірі любов, увагу, виховання і освіту. Діти не стають для батьків тягарем, як це нерідко трапляється у нас.

Сім’я в багатьох країнах – це головна цінність у житті. Та, безумовно, все що чоловік робить, він робить для сім’ї. Рівноправність і взаєморозуміння – ось на чому будуються шлюби. Наприклад, для європейця любити, поважати та цінувати жінку – це норма життя. Разом обговорювати і вирішувати проблеми, планувати сімейний бюджет і чергову відпустку, залишатися до старості вірним коханцем для своєї дружини – це нормально. Це те, що прищеплюється з дитинства, це одна зі складових європейського менталітету. Тобто до створення сім’ї європейці підходять з великою відповідальністю. Чоловік зробить жінці пропозицію вийти за нього заміж тільки при наявності якісної матеріальної бази. Він повинен бути впевнений, що зможе утримувати не тільки дружину, але й, безумовно, майбутніх дітей.

 

Багато іноземців віддають перевагу слов’янським (Україна, Росія, Білорусь) дружинам, оскільки вважають, що вони більш невибагливі та менш вимогливі.

Багато іноземців віддають перевагу слов'янським (Україна, Росія, Білорусь) дружинам, оскільки вважають, що вони більш невибагливі і менш вимогливі.

Дане формулювання не зовсім коректне. Насправді чоловіків-іноземців приваблює жіночність наших жінок і їх орієнтованість на сім’ю. Важливо й те, що з ними не обов’язково змагатися за пальму першості. Для більшості слов’янських красунь, в силу нашого менталітету, є нормою, що чоловік в родині – головний. Наші жінки досі за своєю суттю «берегині сімейного вогнища», вони прекрасні матері, чудові господині і люблячі дружини.

Якщо після прочитання цієї статті ваше бажання зустріти другу половинку за кордоном тільки зміцнилося, будь ласка, заповнюйте анкету на нашому сайті , щоб скоріше почати пошук. Ми з радістю вам в цьому допоможемо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Готова знайти своє щастя?